ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ, Η #$@%# ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ !!!!TΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Big Lebowski

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥΣ. .ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1093303).

ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ. ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ; ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (http://www.iospress.gr/ios2009/ios20090322.htm) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ Η Π….Α ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ.

ΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ Η ΑΓΝΟΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ )ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ; Η ΝΤΟΠΑ ΤΟΥ; ΤΙ;