ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ GAMATO

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ENET.GR
Με μια ιστορική απόφαση για τις εξελίξεις στο διαδίκτυο, ισπανικό δικαστήριο έκρινε ότι είναι νόμιμη η λειτουργία των web site και δικτύων τα οποία διανέμουν ψηφιακά αρχεία είτε με τη μέθοδο των torrents είτε από χρήστη σε χρήστη (P2P).

Σύμφωνα με τον Ισπανό δικαστή Raul N. García Orejudo η ανταλλαγή ψηφιακών αρχείων είναι απολύτως νόμιμη εάν δεν γίνεται για κερδοσκοπικούς λόγους, ακόμη κι αν αυτά τα αρχεία έχουν προστατευμένα πνευματικά δικαιώματα.

"Τα P2P δίκτυα δεν είναι παρά απλοί αγωγοί μεταφοράς δεδομένων μεταξύ χρηστών και σε αυτή τη βάση δεν αποτελούν τρόπο καταστρατήγησης των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων" αναφέρει το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης που αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα προς τις εταιρείες οι οποίες ζητούν το κλείσιμο τέτοιων δικτύων και τυην καταδίκη των διαχειριστών τους.

Με βάση αυτή την απόφαση αθωώθηκε το δημοφιλές ισπανικό site elrincondejesus.com το οποίο είχε μηνυθεί από οργανώσεις προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ???

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ???

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ SITE...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ .....

ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.....