ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ MILLENIUM ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 25 ΜΕΧΡΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟΝ Η/Υ ΤΗΣ.ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ REAL TIME ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΙΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΥΜΝΟΣ. ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ. ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LIFE STYLE ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..


ΥΣ.: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...