ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ???ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΑ....

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της γρίπης, της πανδημιας,(....της καθόδου των ελοχίμ, της δευτέρας παρουσιας,του ερχομου του διαβόλου, των σεισμών, λοιμών και καταποντισμών...) προβλέπει τον εμβολιασμό πολιτών κατά της γρίπης των χοίρων, αφού πρώτα υποβάλουν υπέυθυνη δήλωση!!!
Νάτα μας λοιπόν....
Σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια περί του νέου ιου Η1Ν1.....
Τι έκανε λέει ??? Θα μας βάλουν να υπογράψουμε οτι με τη δική μας θέληση κάνουμε το νέο εμβόλιο (όχι το απλό κατά της γρίπης που έτσι κι αλλιώς κάποιοι το κάνουν κάθε χρόνο)??? Δηλαδή δεν είναι και τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα του εμβολίου. Δηλαδή αποποιούνται των ευθυνών τους???Δηλαδή αν εγώ στο μέλλον πάθω κάτι να μου πουν "ορίστε κύριε μόνος σου επέλεξες να εμβολιαστείς".Δηλαδή την ευθύνη δεν θα την πάρει κανένας γιατρός, κανένα υπουργείο, κανένας Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας, καμία φαρμακοβιομηχανία.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΩ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΥΜΑ ΚΑΜΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. ΔΕ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΟΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η BAXTER ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ( Η BAXTER ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ 'ΠΑΤΕΝΤΑ' ΤΟΥ Η1Ν1 ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ) ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΤΗΣ BAXTER.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ......