ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εξωτερικής μας πολιτικής....να τους χαίρεστε....





ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ SYBILLA

Κυβέρνηση καραγκιόζηδων, με πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ (Ντόρα) για γέλια και κλάματα! Λογοκρίνουν την αναγραφή της ονομασίας στην διεθνή τηλεοπτική μετάδοση, της ομάδας των Σκοπίων, που είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ένα μαύρο τετραγωνάκι, που γίνεται και λευκό, η ΕΡΤ του Καραμανλή και της Ντόρας, καλύπτουν την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας – Σκόπια.
Αυτή είναι εξωτερική πολιτική καραγκιόζη Καραμανλή και θγατέρα του εφιάλτη της ΑποσταCiaς;
Ρε γελοίοι έτσι καλύπτετε την ανικανότητά σας στην εξωτερική πολιτική;
MKD (Republic of Macedonia-Република Македонија-Republika Makedonija-Δημοκρατία της Μακεδονίας), έτσι ονομάζουν τα Σκόπια και βγείτε ανοιχτά να το πείτε.
Σταματήστε την γελοιοποίηση και κοροϊδία του ελληνικού λαού!
Σε όλο τον κόσμο βλέπουν στην τηλεόραση να παίζει η Μακεδονία με την Ελλάδα κι εμείς στην Ελλάδα βλέπουμε ένα μαύρο (ή λευκό) τετραγωνάκι λογοκρισίας!
Η αλήθεια είναι επαναστατική και έτσι, με φασιστικές λογοκρισίες, δεν μπορείτε να κρύψετε τη βρωμιά σας και την υπακοή στις ΗΠΑ!
Με μεθόδους γκεμπαιλίστικης προπαγάνδας και απόκρυψης της αλήθειας δεν λυτρώνεστε από την τυφλή σας υπακοή στις ΗΠΑ, ούτε λυτρώνετε την προδοτική δεξιά!

ΣΧΟΛΙΟ BLACKHOLEGR
Βασικά στα π@π@ρι@ μου για το πως θα ονομαστούν τα Σκόπια. Δεν πα να τα ονομάσουνε και Χανιά....Λες και θα λυθούν όλα μας τα προβλήματα αν ονομαστούν FYROM ή Δημοκρατία της Καβουρογαμοσαυρίας.
Δυστυχώς ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ.
Αυτό που με εξοργίζει είναι οτι δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος (όχι εγώ αλλά ο και καλά εθνικά υπερήφανος) να πάει να τα κάνει λαμπόγυαλο στο ΥΠΕΞ. Αφού σας κοροιδεύουν ρεεεε....δεν το βλέπετε....είστε τελείως πρόβατα...ντιπ για ντιπ έχνη......
Αυτούς τους πολιτικούς ψηφίζετε αυτά παθαίνετε....να δεις που τελικά κατά βάθος χαίρομαι γιατί μπορεί να λύθηκε το Μακεδονικό και να μη μας ξαναπρήξουν τα π@απ@αρι@ ποτέ ξανα...και επιτέλους να ασχοληθούν και με κανένα σοβαρό ζήτημα.....
ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ......