ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΛΑΝΤΖΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Απο PREZATV
Στα συσσίτια με την τεράστια κοινωνική προσφορά, αυτά της Σπλάντζιας Χανίων που λειτουργούν από το 1963, είναι αφιερωμένη η συναυλία η οποία θα γίνει την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο παλιό λιμάνι των Χανίων (στην πλατεία δίπλα από το Γυαλί Τζαμί).Κάλεσμα στους Χανιώτες να δώσουν το «παρών» στη συναυλία απηύθυναν σήμερα οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι Γιάννης Χαρούλης, Haig Yazdjian, Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης), Δημήτρης Κουκουλιτάκης, Λεωνίδας Μαριδάκης και Σπύρος Πετρουλάκης θα ενώσουν τη φωνή και τα τραγούδια τους με σκοπό να ενισχυθούν τα Συσσίτια, που από το 1963 προσφέρουν πολύτιμο έργο ανθρωπιάς.

Η συναυλία, που παράλληλα αποτελεί μια γιορτή για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού «Δίκτυο Fm 91,5» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Χανίων και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χανίων (ΚΕΔΗΧ) και με χορηγό επικοινωνίας το enet.gr. Οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και οι παρευρισκόμενοι, θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα στους πάγκους των Συσσιτίων της Σπλάντζιας, λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη δωρεάς.