ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Για κακουργηματική υπεξαίρεση του ποσού των 345.000 ευρώ κατηγορείται ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννης Παλλήκαρης, ο οποίος απολογήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων στον ανακριτή. Ο κ. Παλληκάρης κατηγορείται ότι ιδιοποιήθηκε το ποσό αυτό από τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέους οφθαλμίατρους, τη διεξαγωγή επεμβάσεων διόρθωσης μυωπίας και την πραγματοποίηση συνεδρίων με έξοδα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων έρευνας.

Μετά από δημοσιεύματα για τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και κατόπιν εντολής του εισαγγελέα, οι οικονομικές δραστηριότητες του κ. Παλλήκαρη ως καθηγητής ελέγχθηκαν από Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων το 2006. Μετά από τρία χρόνια ασκήθηκε δίωξη εναντίον για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος ενώ εκκρεμεί στο δικαστικό συμβούλιο η επιβολή ή όχι χρηματικής εγγύησης.

«Με μια ωμή εκμετάλλευση της συγκυρίας κάποια τοπικά ΜΜΕ κατασκευάζουν μια "επικαιρότητα" που στοχοποιεί και μέσω εμού, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους ερευνητικούς του θεσμούς, το επιστημονικό του κύρος, καθώς και τα πρόσωπα που πιστά το υπηρετούν», αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση του κ. Παλληκάρη.


ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ.....

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΕΙΖΕΡ.
ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΜΜΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1999!!!!
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΥΡΙΕ (??) ΠΑΛΛΗΚΑΡΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ......

4 σχόλια:

  1. Είμαι κι εγώ θύμα της σκοτεινής διαφήμισης της μεθόδου LASIK που τόσο έντεχνα πλασάρει παγκοσμίως ο εφευρέτης της, Παλλήκαρης, αποκρύπτοντας τις επιπλοκές. Οι επιπλοκές φαίνονται καθαρά στα video των ιστοσελίδων www.lasikdisaster.com και www.surgicaleyes.com και είναι η διπλωπία,τριπλωπία,νυκτερινά συμπτώματα διπλών ειδώλων, ακτίνων,θάμπους που σου απαγορεύουν να οδηγήσεις ξανά, αλλά επιπλέον κάνουν την ζωή σου τυραννική . Επειδή, όπως μου δήλωσε ο ίδιος ο Παλλήκαρης, δεν συνιστάται δεύτερη LASIK πάνω στην άλλη, οι επιπλοκές θα είναι ισόβιες. Το φαινόμενο της λήψης extra αμοιβής χαρακτήρισε τις προτάσεις του σε εμένα, όταν μου ανέφερε πως η ίδια επέμβαση στο εξωτερικό θα είχε τα διπλάσια λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κι εγώ θύμα της σκοτεινής διαφήμισης της μεθόδου LASIK που τόσο έντεχνα πλασάρει παγκοσμίως ο εφευρέτης της, Παλλήκαρης, αποκρύπτοντας τις επιπλοκές. Οι επιπλοκές φαίνονται καθαρά στα video των ιστοσελίδων www.lasikdisaster.com και www.surgicaleyes.com και είναι η διπλωπία,τριπλωπία,νυκτερινά συμπτώματα διπλών ειδώλων, ακτίνων,θάμπους που σου απαγορεύουν να οδηγήσεις ξανά, αλλά επιπλέον κάνουν την ζωή σου τυραννική . Επειδή, όπως μου δήλωσε ο ίδιος ο Παλλήκαρης, δεν συνιστάται δεύτερη LASIK πάνω στην άλλη, οι επιπλοκές θα είναι ισόβιες. Το φαινόμενο της λήψης extra αμοιβής χαρακτήρισε τις προτάσεις του σε εμένα, όταν μου ανέφερε πως η ίδια επέμβαση στο εξωτερικό θα είχε τα διπλάσια λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή