ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Debtocracy-Χρεοκρατία (Τετάρτη 6 Απριλίου 8μμ)

Η πρώτη μετάδοση του ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου και της Κατερίνας Κιτίδη την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 8 το βράδυ.....


DEBTOCRACY from ThePressProject on Vimeo.

2 σχόλια:

  1. Νομίζω οτι θα μπορούσε να πεί πολλά περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι τo να υποθηκεύεις ή να πουλάς εθνική περιουσία είναι κάτι σαν εθνικό σπορ στη χώρα το αχόρταγων λωτοφάγων, την Ελλάδα. Αλλά όταν γονυπετής ετοιμάζεσαι να πουλήσεις κάτω από τις σημερινές συνθήκες της «αγοράς», τότε μόνο μια λέξη υπάρχει για να χαρακτηρίσει αυτή την αγοραπωλησία: Κοψοχρονιά. Αυτό είναι εθνική μειοδοσία.

    Οι δανειστές ζητάνε εγγυήσεις, κι αυτό είναι απόλυτα λογικό. Ας τους εκχωρήσουμε τις απαιτήσεις από τις πολεμικές αποζημιώσεις και τις μελλοντικές αξιώσεις, όπως θα στοιχειοθετηθούν, απέναντι στους διάφορους προμηθευτές του Δημοσίου που λυμαίνονται για δεκαετίες τα νοσοκομεία, τις τηλεπικοινωνίες, τα δημόσια έργα. Και μετά, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και από μηδενική βάση, να συζητήσομε πώς θα αυξηθούν τα έσοδα με την πάταξη –κατ’ αρχήν- της μεγάλης φοροδιαφυγής και πώς θα μειωθούν τα έξοδα με την περιστολή της σπατάλης του πάρτι του κρατικοδίαιτου παρασιτισμού και της διαφθοράς που συνεχίζεται απρόσκοπτα.

    Ακόμα και η καμαριέρα αντιστάθηκε...

    http://my-pillow-book.blogspot.com/2011/06/trysexuals.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή